Oplanerad framtid

Nio dagar kvar till skolstart. Upprop på universitetet. Känns megadundergalethemsktunderbart läskigt, speciellt efter det att schemat för de första veckorna lades ut på nätet. Blev på riktigt nu, här och nu. Har inte ens hunnit planera till 150 miljoners procent som jag brukar göra. Men det blir nog bra, som det alltid på något sätt verkar bli.

//bussåkande funderande snart universitetsstudent


Bak och fix.

Provade för första gången att göra egen müsli. Inte svårt alls; havregryn, havrekli, solrosfrön, linfrön, kokos, mandel, vatten, honung och olja rostat i ugn i 20 minuter. Har inte provsmakat än, blir till kvällsmaten efter jobbet sen. Men gott såg det ut, speciellt toppat med torkad frukt!


Sensommarkväll.

Åkte hem till ängen för att andas och plocka lite svamp. Kaffe i termos och bulle kunde man njuta av när man tog rast i svampplockandet och satte sig vid vattnet. Sommaren känns som bäst när den håller på att ta slut såklart. Passar på att leva lite extra då.


WOW, vad bra!

Spenderade några grymma dagar nere i Göteborg tillsammans med Mallis på Way Out West. Fint väder, ledighet, god mat, snygga kompisar, Laleh, Florence + the Machine, Ane Brun, First Aid Kit, Mike Snow osv. gjorde livet ännu mer underbart. TACK!


Florence + the Machine


First Aid Kit


Mallis


Hannan.


Laleh


Mike Snow


Hagabulle


Ölkväll

 

 


Småfix.

Slutade tidigt från jobbet idag och åkte hem till mamma en sväng innan tåget mot Göteborg avgår imorgon kväll. Här har vi fejat och donat, först slipning och målning av ett köksbord och sedan har vi (eh, eller mest mamma måste väl tilläggas. Tack, tack, tack!) sytt gardiner till lägenheten. Blev så bra så!


Framtiden är vår

Fick fint besked om min framtid idag. Framtiden som jag i och för sig planerat för och börjat leva lite i förtid redan men det var skönt att få det bekräftat att jag nu (äntligen!!) har en plats på juristprogrammet i Uppsala. Lägenhet är ju kirrad sen en tid tillbaka och redan inflyttad i som den gambler jag är. Några dagars jobb kvar, way out west - semester och sen verkar det ju faktiskt som att jag blir Uppsalabo! Bra dag det ni.


RSS 2.0