sommarhäng.

Inser att jag har ställt in mig själv på sommarmode. Sover, äter, jobbar och träffar kompisar. Får inte mycket tid över till annat. Men det är väl så det ska vara när det är sommar, man är hemma hos sin familj och sina vänner och när livet känns toppen på alla sätt! 

Denna vecka har jag tagit mig en sväng till Karlstad och hängt med Linders + Hulteberg, a.k.a. sälengänget. Grill, kubb, film och alldeles för lite sömn visade sig bli en bra kombination även fast man fick lida lite på jobbet dagen efter av sömnbristen. Men det var det värt! 


MYS på Naturum, Mariebergskogen med bästis hanns med också. Sommarhäng med grill och kubb är aldrig fel. Tror dessutom att jag och Mallis vann kubben varenda gång...

traditionslopp och sillbord.

Midsommarkvällen är här och löpningen är avklarad. 8,5 km i upp och nerförsbackarna i Torsby gick på 51 minuter och jag är riktigt nöjd med min prestation. JAG GJORDE DET ändå, det hade jag aldrig trott för ett år sedan. 

Kvällen i övrigt har bestått av massa mat och efterrätter och avslutas nu med lite fotboll och diskussioner kring kaffebordet. Har varit ute och snackat lite med fåren mellan varven som äter sig tjocka på midsommargräset. Inget regn men för mycket mygg för att sitta ute ändå. Precis som en midsommar ska vara! 


Jag och mamma före loppet, laddade till tusen. 


Efter loppet, trötta men glada och nöjda. 

BOREJOGGSLADDNING!

Snart dags!!! 

Kändes som att jag vann på lotto igår kväll när jag fick reda på att borejoggen bara är 8,5 km. Inte 10! Så det här ska nog gå bra bara jag klarar av att springa i alla dessa backarna som jag har hört ryktas om. Har laddat upp med gröt och hårdbröd. Önska mig LYCKA TILL! 
 
Laddad tjej i morgonsolen! 

dan före.

Har tagit helg och sitter nu hemma hos mami ute i skogen för att fira midsommar. Härligt, härligt! IMÖRA (jag försöker lära mig lite värmländska för att bli poppis bland pensionärerna jag jobbar med...) smäller det och vi har gjort midsommarfint hemma och köpt jordgubbar. Ska bli otroligt skönt att ha några dagars ledighet med god mat och fina vänner innan jobbet drar igång på allvar nu på måndag. 
 
Och sommaren har kommit på besök igen. Soligt och varmt ute idag. Hur bra som helst. Livet leker och imorgon ska jag springa mitt första lopp. ÖNSKA MIG LYCKA TILL!

Våra fina får som vi har ute i trädgården. 
 
 
 
 
 

kvällen är ung för alla som inte jobbar morgon.

Har verkligen inte haft tid att uppdatera er på hur livet som hemvändande Sunnebo går. Dagarna har nämligen gått i ett sen jag började jobba i måndags. Imorgon kör jag sista passet för veckan och efter det blir det härlig midsommarledighet med start fredag morgon då ett 10 km - lopp ska springas i Torsby. Borejoggen är det som gäller och då detta är mitt första lopp (om man då inte räknar det vårrus som jag sprang för tre år sedan) så känner jag mig väldigt taggad.

Det är om två dagar det, först ska det sovas och jobbas. Sen kanske jag kan börja tänka klart igen.
XX

tuppentidigt.

Nya arbetstider. Går numera upp klockan 05.30 de flesta arbetsdagarna. HUR. SKA. JAG. ORKA?


long time no see.

JAG ÄR HEMMA!!! 

Från Paris alltså, efter 10 månaders uppehåll från denna lille bloggen har jag nu lagt min AUPAIRBLOGG på hyllan för att fortsätta blogga här med start idag. Förutom att blogga ska jag idag försöka packa upp Parisväskorna (kaoset i lägenheten är inte helt okej) och jobba första passet på nya jobbet. Det ena lite mer spännande än det andra. Har dessutom lite bröd inne i ugnen så det här ska väl ändå räknas som en ganska effektiv dag. CIAO

Baka, baka liten kaka och SÅHÄR GLAD är jag över att vara hemma!

 

 


RSS 2.0